tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 23 December 2010

Y.E.S

salam bismillah,


badan dah beransur reda... angin dh lari.... mood pun ok... sekrg dah hujung tahun nie byk lah yes kt merata2 tempat... tapi sy say NO hehehhehe tgh bersabar n tahan godaan.... byk benda nak kena control hihihihi sy kan keje kt kem. kewangan... so sy kena pandai control kewangan :)

alhamdullilah hubby pun dah dapat advance bonus bole lah buat belanja hakim sekolah.... utk sy, x per lah yg lebih tue biar simpan utk kes2 emergency.... ntah bg sy yg pernah merasa susah,duit bukan segala2nya.... n tak tau esok lusa kehidupan bukan sentiasa cerah :) semlm pun katanya nak belanja makan kt luar... tp hakim x ada :(

sekrg nie tgh saving for our next trip to Sabah... pergi dgn kwn hubby... total kami anak beranak 10 org.... masa yg ada diisi dgn mengoogle n cari tips, hotel bajet n berbaloi, tempat2 yg patut n x patut di lawati, nak makan lobster n seafood yg sedap, tgh mencari2 kereta sewa (p/s: kalo ada sesape tau company yg sesuai rekemen kt sy yer)

yer lah planning dh lama so kena rancang perjalanan supaya penuh dgn aktiviti.... yer lah bukan berduti ug bole pergi byk kali...... mungkin nie jer peluang yg ada sekali seumur hidup......




pic kredit to mforum.cari.com.my

time goggle jumpa gmbr nie... cantikkan.... so nie tmpat wajib yg akan kami pergi Mesilau Dairy Farm... kata dari forumer tempat nie macam New Zealand.... lembu besar2..... x sabar nk g sana :)

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends