tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 23 February 2012

JMBF: Mohd Chan Abdullah - Bandar Baru Bangi

salam semua,

bersiaran lagi kali nie... kali nie try makanan cina muslim, saya suka makan dim sum... tapi susah nak dapat makan, lagi2 yg confirm halal kan

nie buku menu

dah x sabar qiera nk mkn... time g makan nie 
baru balik dr LCCT, ambil adik yg g ada family day ofis kat Langkawi

birthday girl my "mak"....... baru 51 thn

 antara menu yang di order
sup sirip
butter prawn
daging masak kam heong
tauhu apa ntah namanya hehehe
sayur pak choy
dim sum 2 set (x smpt nk snap dh abis)
air mcm ada :)
nasi putih
mkn semua nie utk 5 dewasa n 3 kanak2
RM 130

butter prawn pun sedap.... dah x sabar anak2 nie

 qiera dah ngantuk sgt time nie

 nie lah daging masak kam heong yg sgt sedap..... 
recomended try ler :) 

kedondong asam boi sedap

 cer lah cuba makanan cina muslim, more detail nie web http://www.mohdchan.com.my
ada byk cawangan, yg sy pergi nie cawangan bangi


Bandar Baru Bangi
No 30, Jalan Medan Pusat 2c,
Pusat Bandar Baru Bangi,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03 - 8922 1001

2 comments:

  1. mmg sedap kan kak Gee, next time cuba kat Zenith sblh tu pon sedap gak..aunty tu pon baik sgt

    ReplyDelete
  2. tak pernah lg try restoran ni..
    air kedondongasam boi tu menggoda la..
    by the way, mak akak mude lg ek??mak ayah org dah 56 tahun dah.. (sebaya)..

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends