tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 2 March 2011

Di haRi uLanGtaHun PeRkaHwiNan ke-8

salam bismillah,

just simple celebration, no candle light dinner no cake n no music..... tapi spesial sikit dr biasa.... kalo hari biasa2 jer malas masak, kami makan kt kedai "traffic light", kedai simpang jalan.... al-maklum sy duduk di kawasan pulau... kedai makan x berapa byk... x byk pilihan.... meh lah jalan2 kt sini... Pulau yg berada di tengah bandar antara Putrajaya, Cyberjaya dan Puchong... make sure standby duit syilling coz nak naik feri yer kawan2 hehehhehhehe :)

nak tau kami g makan kt mana???????

dekat jauh jer...... di Nilai..... kalo weekends tak per gak nie hari isnin :) tapi tak per, memang dah biasa berkeadaan huru-hara, mencabar dan menyibuk kan diri kami..... nie salah satu mengajar anak2 ketahanan diri n lasak, supaya biasa dgn cabaran.......... lagi pun ada hal di area2 dengkil tu


'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

Aunty Aini’s Garden Café Batu 16, Jalan Sepang,
Kampung Chelet,
71800 Nilai, Negeri Sembilan
Tel : 06-7991276
Opening Hours :
Monday – Thursday : 11.30am – 3.00pm, 5.30pm – 11.30pm
Friday – Saturday : 11.30am – 3.00pm, 5.30pm – 12.30am
Closed on Sundays

Keluar rumah lepas maghrib..... tempat makan kt sini meriah dgn pokok-pokok tanaman hijau... pondok2 kecil dgn meja n kerusi kayu.... kalo datang siang lagi best kot.... redup jer mata.... deko dlman simple n sejuk mata memandang ala2 kampung style..... tmpat nie pun recommended by abg din aka abg ipar en hubby 

staff kt situ recommend western food utk dinner... tp kami order menu siang hehehehe next time bole test western food.... mlm tu sy order nasi ayam hainan utk hakim, 3 pinggan nasi putih, udang masak lemak tempoyak, sotong goreng tepung, no sayur ok, minum air sirap limau suam n air panas jer.....total makan malam tu tak sampai RM50 utk kami 5 beranak :) murah kan..... ops tak citer lagi tntang makanan kt situ....  sedap, secukup rasa lemak tempoyak udang tu....















byk pilihan masakan minang kt situ :) kalau x silap sy yer, owner kedai nie adalah mak pelakon citer "begitukah cinta" rianna drama yg tgh popular di tv3 tue :)

p/s: dlm kebizian nie smpat gak update..... di mana ada kemahuan di situ ada jalan :) 

Senyum, Senyum n Senyum...... 
InsyAllah...... mudah-mudahan rezeki di permudahkan dan diberkati..... amin

2 comments:

  1. eh..murahnyer kak..5 orang makan x sampai RM50..nak kene cube ni..

    jom join contest
    http://sayangdhia.blogspot.com/2011/03/contest-jangan-pandang-camera.html

    ReplyDelete
  2. mama dhia: cuba jgn x cuba... yana org negeri lg pndai masak lomak nie kan :)
    bg akak yg x pndai masak, sedap, pekat brlemak sesedap rasa lah.... terliur dh nie

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends