tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 17 December 2010

Petang Jumaat itu

salam bismillah.....

deringan tipon n gelak tawa di petang ini mempunyai maksud tersendiri hehhehhehe suspen x?????? TQ gak kerana ternanti2 update story dr sy..... TQ kepada kawan2 or silent reader yg membaca story dr sy, memuji kecomelan sy anak2 :), ada gak yg x setuju or x puas hati dgn story atau ada, ada, n apa2 ajer lah :)
ntah semenjak 2, 3 thn ke belakangan ini... sy dpt membaca n memahami apa yg tersirat hehehe kdg2 tepat tafsiran mata sy n kdg2 tersasar gak,,,,,,,,,, x faham dgn sikap manusia nie bg betis nak peha hehehehe x kisah lah kan dosa memasingkan hehehehe.... .. kata org sesape yg berblogging nie mcmlah bagus sgt ye ker .... hehhehehhe ?? persepsi memasing...... 

bagi saya, itu hak masing2.... niat sy as memory utk hr tua muda..... so besok cucu cicit bole tau yg nenek mereka nie buta celik IT..... nenek nie dulu seorg yg fofular hehehhehhe nenek nie ligat.... anak2 akan ingat kenangan diaorg time kecik, kenangan manis pahit kami dlm mencari rezeki dan membesarkan anak2.... n yg paling penting sy bukan org yg berduit nak apa sajer boleh dapat..... petik jari jer dpt, semua atas hasil usaha n rezeki dari Allah, so bila ada peluang n kesempatan yang memberi sejuta kebahagian akan sy abadikan di sini :)

TQ Ya Allah..... Sy amat bersyukur di lahirkan sebagai Fazila, Dila, Zila, Gee, Zie.............

n

hak memasing........... k lah nak balik nie....... nak g Kota Damansara :)


2 comments:

  1. sbr ek....dh nmenye manusia...mmg byk ragam...pe2 pun..blog ni besttt...

    ReplyDelete
  2. tq mamat80, salam kenal :)
    itulah sesekali Allah nk uji

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends