tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 14 February 2012

Restoran Khadem - Cyberjaya

salam semua reader,

bersiaran lagi dalam entry Jom Makan Bersama Family (JMBF).  Kami late breakfast kat sini time cuti Maulidur Rasul yang lepas. Biasalah kalau hujung minggu kalau x balik kg or ada kenduri di mana-mana... aktiviti akan sentiasa ada... time nie nak bawa anak2 beriadah pagi ke Taman Cyberjaya, perut berkeroncong x sarapan lagi.

time nie kitaorg late breakfast pukul 10 pagi... abg i kata kali nie dia nak breakfast roti arab.... so ronda2 jln2 kat cyberjaya.... 1st planning nak makan roti arab kat Restoran Saba', sedap tau roti arab kat Saba'...... seperti biasa abg i mesti akan ubah haluannya :( katanya kita cuba pusing2 cari kedai lain.........


ini lah roti yang kami makan pagi tue.... 
ambil 2 set jer share berlima :)
tapi x ingat nama menu hehehehe
tapi kami suka yg oblong tue, coz "lamb"



tgk qiera tue dah terliuq.... sedap tau
1 set dalam RM 15 complete dgn juice


nie kalo x silap set chicken mushroom
harga pun lebih kurang RM 15 utk 1 set

opssss restoran nie ada buat buffet breakfast time working days yer, cuma RM 5 sahaja. Masa mula 7.30am - 10.00 am... Antara menu yang ada utk buffet breakfast  Noodles/Fried Rice, Egg, Sausage, Butter, Jam, Nescafe, Nasi Lemak, Toast Bread, Red Beans, Half Boil Egg.... nie saya ambil info dari risalah yang sy ambil.... tapi x bole nak upload coz memang sy capture pun hehehehe

nie alamat lengkap restoran khadem, sebelum nie Restoran Michelle
KHADEM RESTAURANT
92-G Neo Cyber
Lingkaran Cyberpoint Barat
63000 Cyberjaya
6016-9498982

- SELAMAT MENCUBA -

1 comment:

  1. alolo..montelnya sya..geram auntie tgk hehe..qiera auntie xnak layan sebab garang:D (gurau je tu kak gee:)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends