tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 10 December 2010

Dah Balik Rumah

salam bismillah,


yeay... mlm tadi kul 12tgh mlm smpai rumah.... huhuhu amat penat sgt tp puas hati dpt spend time dgn family...... for sure Rumahku Syurgaku..... amat selesa di rumah sendiri :)

trip percutian kali nie lebih panjang... dari KL then Selatan Pas tu Timur huhuhu separuh semenanjung we all cover.... byk citer.... sasaran port tercapai n di luar cadangan pun ada.... yg pasti anak2 berendam main pool smpai terbakar, yg ketara farisya huhuhu berbelang badan, qiera pun sama gak... hakim n ayah jer x berapa terbakar hehhehe

ok lah.... nnti smbung citer... nk kemas beg n brg rampasan...

TQ to suami 4 everything....... x sabar for the next trip,bulan 3 tahun depan... kali nie lg jauh... merentasi laut china selatan.....

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends