tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 21 September 2011

1st trY *_*

salam bismillah,

nie citer semlm petang... patut mlm tue ada jamuan raya ofis abg i buat, tapi jauh nun di sana bukit damansara... kalo dari Puchong mau menempuh jammed yg amat tue... so surrender lah yer.... x per lah last year dah pergi.

ptg semlm memang dah plan gantung kuali coz nk bw anak2 ke klinik then nak makan char koay teow yg sedap berdekatan klinik suraya @ Putra Perdana. kedai buka tapi stall yg buat char koay teow tutup :( nasib sy x peknen kalo tidak meleleh ayaq liuq :)

kononnyer nk makan kt dlm carrefour@puchong utama, kat situ pun x byk pilihan gak :( n last decide mkn kat luar carrefour hihihihihi nak makan pun susah nk buat pilihan, sebelum keluar carrefour trnampak satu kedai nie :) dah byk kali try nak singgah.... asyik x lepas permit jer :( SUBWAY

so smlm tapau 1 bungkus subway nie... ok gak rasa nyer.... tapi kalo buat sndiri pun boleh juga hehehehehe


anak dara saya *_^



 kakak tgh merajuk dgn qiera.... mengalir air mata

dinner sy < sos yg byk nyum3x >

dinner abg i dgn anak2 < nasi goreng pattaya, sup ekor, telur dadar, nasi putih >
1st time gak mkn kedai kawanku @ Puchong Utama
besar kedai nie 2 shop lot.... sedap n harga pun murah


1 comment:

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends