tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 20 December 2010

Tetamu di bulan Disember

salam bismillah,

mak sedara dr Kuantan dtg bercuti di sini.. mlm tu sy bw mereka ke up town d'kota smpai kul 1pg. diaorg tido di rumah mak di KD, kami berdesup balik ke Puchong......  ajak Hakim balik rmh, nangis2 tak nak balik lg, katanya 2 minggu lagi baru ikut balik huhuhu....

semalam kami bw diaorg ke KLCC.... dlm kul 4.... mak sedara request nk naik Putra.... kete parking kt taman KLCC, so kami menapak ler ke stesen Putra dlm KLCC tue.... utk pengetahuan semua, sy sendiri 1st time naik nie, hubby kata org Puchong yg terover jakun dr org Kuantan hehehhehhe :)
rupa2nya perjalanan tu melalui terowong jer ek.... nampak sgt sy ketinggalan zaman hehehhehe


yer lah biasa kalo nak ke KL memang dia yg drive sampai ke depan kedai. :) dr KLCC turun kat masjid jamek.... ronda2 pusing2 pegang2 tanya2 semua tak kenan di hati opssss lg pun x bergaji lagi, nak menyoping pun x pandai hehehhehe :) di sini gak ler bermula kehilangan hakim huhuhu :)
anak bujang nie memang aktif, ligat, agak nakal huhuhu kalo berjalan x nak pegang tgn.... sebenarnya sy x bergerak ke mana cuma dia jer suka berjalan sndiri.... pas tu x tau ke mana arah terus menangis.... sy pun dh sedar tgk keliling hakim tak ada, pas tue tgh masing2 sibuk mencari dia, ada sorang mak cik pimpin dia, dh nak bw ke balai polis dah pun :( huhuhu nasib menyebelahi hakim lagi..

sebenarnya nie bukan kali pertama.... dh byk kali.... biasa dkt shopping complex.... wahai anakku Farhan Hakimi tolong ler dgr kata ibu nie, sbb syg lah ibu nie bising, fahami lah niat ibu.....


dalam kul 8 still kt KL lagi.... naik Putra balik ke Ampang Park.... sepupu request nk ke I-City Shah Alam, memandangkan masa dh makin mencemburui kami, at last cik pae n mak yg bawa diaorg ke sana.... hubby dh x nak g huhuhuhu (sebenarnya dia nk ngemas dokumen utk di bawa ke singapore, tu yg dia x nak g I-City huhuhu) 

TQ tu mak ngah, suraya sekeluarga n yusry kerana sudi dtg rumah kami.... lain kali dtg lagi yer :) inform awal2 senang nak bajet masa utk bw jenjalan n bole masak sedap2........ 

2 comments:

  1. eh2 hakim ni!!! wat ibu sakit jantung je tau!!!

    ReplyDelete
  2. tu lar zaa... anak bujang sorang.... dialah racun dia jugalah penawar

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends