tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 14 April 2011

entry makan lagi :)

salam bismillah,

entry pasal makan jer kan hihihihihi nasib lah labu.... tu yg bdn rasa semacam sangat... dah tu kami anak-beranak dah lama x buat aktiviti riadah since eksiden malang tidak berbau kat taman botani tu.... mcm fobia pun yer, tp yg lebih tu malas kot :) lg pun penuh aktiviti riadah lain hahahahaha

ada citer kt entry nak makan busat anak, menantu n cucu hj ismail so mlm tu jadi juga tau.... kami org terakhir sampai, dekat kul 9mlm baru sampai maeps.... tu lah planning beria, last minit ptg hubby ada kerja kt bahau, NS. dlm kul 6ptg still kt NS lagi,  n hubby sampai rumah dalam kul 8.30mlm .. nasib dah booking meja, mlm tu ada dinner dari company n student2 upm.... tempat memang full sangat... dpt meja pulak hujung... so kena menapak lah nak ambil segala makanan utk di steamkan... sempat lapar balik sementara nk sampai meja hihihihihihi ^ __ ^

antara gambar2 yg sempat di kidnap di fb kak long

 



dua sepupu nie byk cerita bila dah jumpa huhuhuhu kadang2 hilang kawalan di buatnya


kami booking 3 meja.... al-maklum byk kerabat


yg tgh ros tgh sarat mengandung anak pertama... moga selamat segalanya yer... 
kami semua tumpang gembira ^ __ ^




No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends