tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 21 December 2010

Dapat Barang Free

salam bismillah,

barang nie dah lama dapat, kalo kengkawan nak free trial meh masuk web libresse nie isi form online n tunggu dlm 1 @ 2 minggu dapat trial nie.... x pyh keluar duit pun :)

sambil2 tue boleh main game yg ada....  isi borang nie then send :)


nie parcel yg sy dah dapat :)


ada lagi yg sy dapat produk dari benefiber........ next entry k


2 comments:

  1. ade dapat jugak..tp dah lame dah..kalo mintak lg sekali, dapat x?? hehehe..

    ReplyDelete
  2. bole kot... hehhehe tu lah br free kan... acuvue contact lens pun akak dpt free... tp x g ambil lg :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends