tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 14 February 2012

De Best Steak House - Cyberjaya

salam semua,

kali nie kita bersiaran ala-ala jalan-jalan cari makan bersama sy dalam entry Jom Makan Bersama  Family (JMBF) meh nak share dgn reader semua, ada tempat mkn baru buka di Neo Cyberjaya, belum sampai seminggu restoran di buka... kami dah try dinner sabtu baru nie... 1st planning nak makan kat feveret place chop n steak serdang, keluar rmh pun lepas maghrib, selepas di campur, tolak, bahagi n kuasa dua.... abg i terus ubah haluan ke Neo Cyberjaya :)

jemput ler kwn2 yg tinggal area putrajaya, dengkil, sepang, puchong or x kira lah daerah mana pun yg suka jjcm mcm sy nie, singgahlah restoran nie, harga amat berpatutan yer, kena lah dgn selera dan bajet kami :) yang lagi best sgt lunch time pun kita bole makan western food kt sini, kalo chop n steak kena tunggu lewat ptg baru beroperasi .... next time bole lah sy ajak member ofis lunch kt sini *_^

 inilah signage restoran tue... x susah nak jumpa bg yg dah familiar dgn Neo Cyberjaya nie
dia bersebelah dgn restoran khadeem

antara menu yang ada,

hehehehe lama puan blogger x tonjolkan dirinya bersama 'baby' qiera :) 

farisya yang bz memilih menu 

kami berlima.... order air empat jer.... ok lah tue. 
jgn membazir kan... tgk muka sya tue kena tegur dgn ayah terus masam hihihi 

zoom sikit muka budak merajuk nie.... kesian nyer 

tgh layan lamb chop 

nie menu feveret anak bujang ::: Yee Mee Sizzling Sea Food ::: 
yg nie kuah putih yer

malam tue kami oder 4 minuman n 4 makanan utk 5 org makan

sy n abg i makan lamb chop

milo ais, jus durian belanda, asam boi n ice lemon tea
2 Yee Mee Sizzling Seafood
2 Lamb Chop

total semua : RM 55.50
ok kan harganya.... x service charge n gov tax pun
meh ler semua jalan-jalan cari makan di cyberjaya *_*

nie full address restoran nie 
90-G Neo Cyber,
Lingkaran Cyberpoint Barat 
63000 Cyberjaya

SELAMAT MENCUBA YER

2 comments:

  1. Mana gambarnya..warning sign je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry yer.... gmbr dh terdelete...
      before nie tak tau sync gmbr hp dgn blog

      Delete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends