tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 30 December 2010

on line bisnes

salam bismillah,

mood ok pg nie... hubby antar g kerja... amat suka sesgt :) dia dipaksa ambil cuti yg x boleh di carry forward utk thn depan... yer lah kami mencari rezeki di berlainan arah.... sy yg paling dekat n urus anak2..... sesekali nak gak bermanja minta di hantar hehhehehe


opsss melalut lak.... dulu sy bercita2 tinggi.... sy nk buat bisnes kek n semestinya nak buat online bisnes..... tp tu lah cita jer tinggi... kemampuan rendah hehhehehe sy belajar gak buat bisnes offline, tolong biras jualkan tudung2, tolong hubby buat - - - -, jual cocoa collagen secara offline jugak... nie sbb sy minum so sy jual gak dgn kengkawan......

bila dh diselidik dgn bisnes kek dgn keadaan sy ketika ini... seorg isteri n 3 org anak.... sy batalkan... huhuhu rasa tak terkejar kot.... nak buat boleh cuma yg nak mengemas tu tak tau siapa hehehhehheh n takut buat2 kitaorg jer yg makan hihihihihi x sempat nak jual :) n last sy yg slim montel n comey hihihi

n at last sy decide nk buat home made coklat hehhehe ini pun x lama...... dgn bebanan keje yg byk ooooo alasan semata ni.... sbnrnya time sy excited buat coklat qiera kecik lg n still bf....... penat n stress juga.... tp yg sy suka bila buat coklat suami n anak suka makan.... buat jer habis, tu lah mcm mana nak buat jual hehehhehhe n sekian lama sy stop.... n now macam nak start balik..... yer lah anak2 dah makin membesar n hope si qiera dah boleh bawa diri.........


n tq sy nak ucapkan pada buyer online sy... Puan Hasliza dari kerteh, terengganu kerana sudi singgah n beli barang yg ada di blog shop sy.... nanti singgah lagi yer :) n x lupa juga buyer offline n kengkawan yg support.... terima kasih banyak2 yer :)

jom singgah sini blog shop saya

1 comment:

  1. jom masuk contest i ek :)

    http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends