tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 13 December 2010

Our Family Activity

salam bismillah,

sabtu lepas 4 disember, g cuci mata kat kedai2 area bandar muo, planning nk cuci mata jer... last2 beli gak baju sekolah, beg sekolah, n baju basahan buat anak dara, ayah pun dpt gak beli track suit... ibu jer x beli apa2 huhuhuhu kesian kan..... senang beli awal x pyh rebut2....

time dok memilih beg sekolah utk hakim.... 2 anak dara nie menjalankan aktiviti mengemas di kedai.... nasib ler tokey kedai itu dpt customer mcm sy, anak2 memang rajin... then farisya pun memilih2 gak beg utk dia... yg di pilihnyer gambar princess n kaler pink... x lepas di usung ke hulu ke hilir... yg x tahan tu hrga pun ya amat mahal brand disney rege 100 lebih... sampai mengamuk, menangis nk beg tu... at last beli gak beg sekolah utk dia... yg murah ler... cari2 kot ada 5 hinggit huhuhu paling kurang pun 20 hinggit... beli gak ler dr hrga 100 kan.... mcm2 ragam bebudak nie bila kita menyoping.... bila tgk gmbr2 nie kelakar gak

tgk ler 2 beradik nie... semua buku di beleknyer

nie lah beg yg di usung ke hulu ke hilir.... mahal x beli pun... siap melalak ler hehehhe
nie pun sama... apa yg kakak buat dia follow...

nie lak dia ikut abg tawaf satu kedai... tension sales girl tgk bebudak nie
last dah penat... duduk depan pintu masuk kedai..... sambil membaca hehheheh

ada gaya stewardess x? or model beg sekolah hehheheh


lepas abis menyoping..... hubby belanja makan sempena birthday yg lepas.... makan western food.... dpt 2 slices kek n 2 scoop ice cream nyum nyum..... mkn kat fung seng @ bandar Muo,

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends