tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 10 May 2010

Ice Room @ Nilai

Assalamualaikum n hi friends....

Akhirnya kami sampai di ice room, sedap nyum3
Walau batuk belum reda, makan jugak aiskrim disini....

nie angkara nengok citer jalan-jalan cari makan@ tv3, kalo x silap episod bulan april ari tue....bermacam2 pilihan aiskrim di sini, kami sekeluarga memang suka mkn aiskrim... asyik sebut nak p tapi x smpai2... semlm secara x sengaja, kami dh smpai dan merasa aiskrim yg serina makan tue... rege pun x lah mahal sgt.

sampai kedai.... seat penuh, memang ramai peminat aiskrim, walau cuaca time tu dah petang n baru lepas hujan dlm kul 4.30pm. pusing2 last dpt gak tempat duduk. kami order 3 jenis aiskrim, aiskrim strawbery utk akim, kakak sya mkn aiskrim durian, ibu n ayah share nut aiskrim n wan tan for qiera.... next bole dtg lagi dgn perut yg kosong, bole order side dishes yg lain....

yg nie farisya punya "durian"


2 comments:

  1. kak g, kat area mane tu???mcm sedap je...

    ReplyDelete
  2. zaa.... sedap, dkt nilai square... kedai yg byk2 tue :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends