tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 14 December 2010

Entry Tertangguh.... Birthday Hakim 2010

salam bismillah......

just to share kenangan birthday hakim 2010..... biasa utk anak bg hadiah then makan.... time nie kami makan koay teow kerang mat rock.... glamor di kalangan bikers.... kata en suami lah, tempat dekat jer... Puchong Utama.... gambar sorry x der.... warung tepi jalan jer... sedap gak ler coz sy bukan pengemar makanan nie :)


mula2 beli hadiah hakim jer.... pas tu baru teringat yg farisya nie akan melalak kalo dia x hadiah.... so lepas maghrib kita org ke kedai permainan di Puchong Utama... beli kan lah hadiah yg murah2 jer... utk hakim beli buku siri kisah2 nabi :)




biasa lah kalo anak2 nie masuk kedai..... apa yang ada semua nak di test n mengemas..... sorry yer pd tokey kedai :) jgn serik jumpa customer mcm saya hehehhehehe

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends