tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 22 February 2012

JMBF : Yong Tau Foo Kg Pandan

salam semua,

Hai bersiaran lagi dalam entry JOM MAKAN BERSAMA FAMILY (JMBF). Kali nie tempat makan jauh sikit yer......... Saya n family menjamu selera di sini pada sabtu yg lepas....  nie pun last minit planning, lepas melawat ayah saudara abg i, di Institut Jantung Negara (IJN) terus abg i tanya nak makan Yong Tau Foo tak? Memang soalan yang pelik, setahu sy dia x suka mkn Yong Tau Foo, sy memang suka :) tolak batu n kayu jer, pas tu susah hati berat bertambah hehehehe

nie lah trade mark kedai nya.... di dalam kawasan perumahan
kalo yg x biasa memang susah nak jumpa....
ofis mate abg i yg rekemen kedai nie.....

bagi sy yg memang suka yong tau foo nie..... kuah dia sedaplah
cuma time kitaorg smpai byk bahan dah abis
wan tan feveret sy x.... kalo x confirm lg sedap hehehehe
gmbr kt atas dah separuh anak2 ambil
penuh satu pinggan nie baru RM 19 utk 5 org tak termasuk air yer

kedai nie biasa jer.... 

bg sy kuah sedap.... bahan2 mcm bebola di goreng dulu
sedap sikit dr sri wangsi yg kt pasar tani Putrajaya hehehehe....
abg i yg bkn feveret yong tau foo pun kata sedap so 
kalo kebetulan jln2 kt area situ bole ler singgah makan

p/s : gambar kt bwh nie sy google yer 

bekas yg sempoi jer.... memang environment sempoi sgt

suasana kedai * google

pinggan yg di gunakan.... memang klasik tau * google

nie bisnes kad tokey kedai 


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends