tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 6 January 2011

Tamat Sudah Contest Deqlis... Hope ada chance hehhehehe

salam bismillah, nak join contest nie anjuran deqlis semenjak 2 menjak baru nk belajar join contest by otai2 blogger nie :) n setakat hr nie belum ada rezeki lagi nak menang

Nama Percutian : Pertama Kali Naik Air Asia ke Bandung, Indonesia

sebab inilah pertama kali saya naik AA pergi melancong aka honeymoon BERDUA dengan en hubby :) anak2 tiga org tu ditinggalkan bersama atuk n nenek di damansara :(
before nie mana ibu n ayah ada, di situlah anak2 kami ada sama

Booking tiket 8 bulan dan awal Februari 2010 kami terbang ke sana selama 4 hari 3 malam

Beri rating 1-5 hendaklah kepada perkara2 di bawah -

(5 untuk yg paling tinggi markah/best/baik/senang/paling ok)

Hotel / Tempat Menginap : 4


Makanan :4


Kemudahan : 4


Kebersihan : 4


Extra Info : Bandung memang tempat shopping yg best sangat.... semua benda nk di belinya hehhehe tp bila pergi sana kita akan rasa bersyukur, insaf di lahirkan n menjadi warga negara malaysia kerana kt sana masyarakat susah.... yg kaya memang kaya, yg susah pun ramai sgt... jurang perbezaan yg ketara..... sebuah banglo di tengah2 n kelilingnya adalah rumah setinggan... kesian sgt2... anak2 kecil meminta sedekah di jalanan :(
nie sy share sikit gambar di sana

@ LCCT, before berlepas ke Bandung, Indonesia
nie lah hotel yg sy duduk hotel cemerlang klik for detail
1st time smpai Bandung so wajib dtg sini before g shopping kt Pasar Baru :)
nie antara yg kami makan di Bandung, masakan padang... sedap :)
@ restoran sederhana, sedap n hrga yg berbaloi :)

nie lah antara borongan sy yg x seberapa n sy fail paper ke Bandung teringin nak repeat semula paper nie.... tunggu kewangan stabil baru boleh repeat :)
jom kawan2 kita start saving dr sekarang yer 1,2, n goooo


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends