tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 1 November 2010

Taman Botani & Taman Putra Perdana, Putrajaya

salam bismilah,

n3 tertangguh.....

sabtu (23.10.2010) kami anak-beranak memulakan semula aktiviti kecergasan yang ditinggalkan semenjak bulan puasa hari tu :)

kami target at least once a week ada aktiviti riadah ini.... tak kisah pagi or petang kan...
macam2 ragam anak dpt di lihat :)

Hakim nak dukung Sya yg tembam, Qiera pun nak jogging sama, View cantik, saya berbaju muslimah yer..... rupa2nya bole sewa basikal ronda2 dalam tue, kami smpai awal sgt, time nk balik nmpak ramai berbasikal.... next time nak datang lg lah.... berbasikal n ronda2 dlm taman botani :) boleh saya melangsingkan badan hehehehehe







so... semlm petang, kami ke Taman Putra Perdana.... main badminton, lari2 anak
ohhhh sweet memory  x dpt nak captured gambar kamera x bawa :(
yeah..... saya sangat suka aktiviti riadah ini.... supaya saya akan kekal langsing hehehhehe
hope so.... badan asyik turun naik n kali nie naik naik n naik...... mcm mana nie ??????

main badminton tp ketawa jer lebih....... :)



2 comments:

  1. akak...main la betul2 jgn la gelak2...heheheh..akak jom main badminton nak...x da geng la...

    ReplyDelete
  2. jom aida.... nnti akak usulkan kelab aktif semula :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends