tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 3 November 2010

So So Sorry


akhirnya..... saya send 'sms' to my jiran :)
ntah... x sampai hati nak buat dek jer dgn jiran.... sy tau dia baik.... kami berdua x salah, masing tersepit dgn situasi yang bagi saya simple jer kisahnyer jiran Part 1 & Part 2

Ego dan standard yang membezakan huhuhuhu x kisah lah past is past

tau jiran sy mc hmpir 2 weeks coz dia peknen yg ke 3.... dari sumber dia mengalami bleeding... sy sms kat dia.... mohon maaf n moga dipermudahkan bersalin :)

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends