tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 22 November 2010

< Sambal Kicap punya hal >

salam bismillah,



cadang tak nak lunch td.... coz bf pg td dh mkn nasi lemak yg bungkus kecik jer :)
dlm kul 1.30 perut dh brbunyi minta di isi... turun kt cafe byk lauk yg dh abis :(
2 3 kali gak ler memusing tgk mknan yg tinggal kuah jer n 2 3 jenis ikan goreng.....

last sy decide mkn nasi ayam..... rupa2nya ada hikmah sy mkn nasi ayam nie coz sy dpt sambal kicap :) sy dh plan petang nie nak buat pisang abu yg muda brgetah goreng cicah dgn sambal kicap mkn panas2 sedap nyer..... dh trliur nie :)

TQ tu aziah bg pisang ek :)


p/s : gambar dr cik goggle.... TQ

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends