tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 16 November 2010

KORBAN

salam bismillah,

esok hr raya korban, semenjak 2 menjak nie banyak perkara baik berlaku :) ... rezeki di permudahkan.... alhamdullilah....

byk perkara di korban dan "ter" korban.... itu semua utk jangkamasa akan dtg.....

so sekrg sy kena korban kan byk MASA utk anak bujang sy.... yes, dia memang memerlukan masa n sokongan saya.... 2 princess dah makin membesar dah bole main bersama.... mcm2 ragam yg kdg2 mengusik jiwa :) harap2 boleh lah bg chance utk sy bersama dgn anak bujang sorang nie :)

org kata anak lelaki lambat matang hmmmmm.... tu lah sy x tau bila lah Hakim makin matang, nk tukar mind set dia minat membaca n menulis..... setakat nie yg nmpak kena suruh/paksa baru gerak... dia x minat hmmmm

sains and matematik keputusan B....agama kali nie kurang memberangsangkan.... tapi BM hmmmmm x memuaskan hati langsung.... bukan dia x tau.... dia tau.... tp x nak buat n tulis panjang2.... kalau dia tulis salah bole dimaafkan, nie x ada lompang2 mungkin x cukup masa or suka melambatkan kerja, memanglah dia baru darjah 1.... dr sekrg lah sy kena pantau kalau sy leka..... lg susah nk lentur

Ya Allah mungkin cara ini ujian Mu buat hamba Mu ini :)



No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends