tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 16 November 2010

Masih Mencari

salam bismillah,

apa yang di cari? hmmmmm tu lah dah lama mencari2 tapi belum jumpa yg berkenan di hati...... sabtu lepas dh g sogo konon sale utk member.... paksa n terpaksa lah en hubby menemankan saya.... selama 1 jam setengah saya mencari, menelek n menyemak harga sama ada patut atau tidak sy membeli....

dh lama pun x masuk sogo... rasa hampir 2 tahun... ntah mimpi apa sy ajak suami n anak2(kenalah ikutkn).... memang nekad nak beli jugak at least satu....

bila suami dah kol, ajak balik hehhehe (ciyan dia kena handle 3 beradik) dan sy masih mencari ketika itu n x decide lg yg mana satu pilihan di hati.... last sambar jer apa yg ada.....

tunjuk dgn hubby cantik x? katanya design org tua huhuhuhu :(

so..... sy simpan jer lah.......

tu yg tgh mencari2 lagi.......... kat mana tempat yg ada buat sale n design cantik, cun, ayu, dan utk level mcm sy nie.... ibu beranak 3, yg tak terlalu muda n belum tua lagi hehehehe, nk ckp sy seksi pun x seksi sgt, x terlalu kurus tp nekad utk langsing :) n yg penting hrga yg mampu milik :)


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends