tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 30 November 2010

MAHA vs BRANDED SALE CYBERJAYA

salam bismillah,

semlm ptg hubby ajak ke MAHA katanya mesti org x ramai pergi coz hujan hehhehe :) baru nk bersiap hujan turun dgn lebatnya siap dgn petir tu.... terus cancel n sy terpaksa lah masak hehehhe ingat kalo g MAHA x pyh lah masak :)

sebenarnya x bersemangat gak nak pergi coz tentera x cukup.... anak bujang di tinggalkan di Muor bersama atuknya.... tapi tu lah kalo x g MAHA rugi juga bukan selalu di buatkan.... lagi pun jarak MAHA bukannya jauh dari rumah... cuma x pernah berkesempatan nak g melawat.

kat cyberjaya pun macam best gak ada jualan brg2 branded...... g terapi mata 



No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends