tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Sunday, 31 October 2010

Alhamdullilah..... Emosiku Dah Stabil Kembali :)

salam bismillah...

saat menaip entry nie, suami dan anak dara tgh merehatkan mata :)
snak bujang tgh main PS2 hmmmmm biarlah bg chance kat dia..... kadang2 tension gak dia nak melayan karenah ibu mcm sy nie, tapi ketahuilah anakku... semua yg ibu buat bersebab, kalau semua karenah budak di ikut, susah kemudian hari.... biar dia rasa tension :) supaya bila besar dia dah biasa dgn tension2 nie, tak lah gangguan emosi yg keterlaluan...

ok lah.... emosi sy dah stabil..... sy dh fikir rasional :) semua yg brlaku ada hikmah dan sy berharap mereka2 yg suka melaga2 dan membuat fitnah dgn begitu profesional sekali, berhenti lah.... jgn suka2 menuduh, menilai org sesuka hati.... x semua kita perfect.... salah orang kita nampak, salah kita sembunyi kan diri

kadang2 rasa bangga dgn diri ini coz sy dijadikan sumber info and pakar motivasi pada kawan..... kdg2 kami berkongsi story tentang anak, keluarga, masakan, fesyen, kehidupan, perkahwinan.... tanpa di paksa saya merelakan telinga mendengar story mereka..... saya SUKA sangat :)
dengan cara ini saya bertambah matang dari usia sebenar hehehheheh x kisah lah umur hanya pada angka.... kekadang makin berumur makin perangai keanak-anakan

tapi as normal human being, bila bercerita tentang kehidupan harian dan memerlukan sy sebagai orang tengah utk menyampaikan ketidak puasan hati/nasihat mereka ini amat susah.... saya tersepit ditengah-tengah..... sepatutnya bole direct jer mereka nk berbincang.... for sure bila berbincang tak ada kata putus, masing2 nak menang...... n lastly......

sambung kemudian ek..... princess qiera dh bangun






No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends