tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Saturday, 20 November 2010

aNNiVeRSaRy GiVeaWaY ..!!

salam bismillah,

mencuba nasib mana tau rezeki sy ker hehehhe meh kawan2 jom join giveaway dari ana yg kecik molek nie :)




Syarat-syarat nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yang jd followers blog ana..yang takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..- OK

2. copy paste entry ini balik & letak banner ni kat sidebar korang bg yg ada blog..yg takde blog korang email je ye..- OK

 
3. Tag 2 orang kawan anda - OK

ii) kak zan
iii) ida

p/s: mereka nie semua ofismate sy...n kami selalu ngintai blog ana :)
buat kak zan n ida cepatlah join as blogger

4. Yang dah join sila letak link kt komen ye..utk ana buat terjahan..takyah wish apa2 pun..nak wish pun boleh juga kekeke..-OK ( Happy Anniversary Ana, semoga menjadi isteri, mak, anak, adik, kakak, kawan, yang disenangi, menyenangi n yg penting insan yg dilindungi n dirahmati oleh Nya...semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat)

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary
ana pada 28 Nov nanti...

Hadiah yg di tawarkan
*
*
Hadiah Utama

Hadiah Kedua

cepatt..ada seminggu je ..tarikh tutup 26 nov okey...


 

2 comments:

  1. mekasih tau sbb rajin korang semua jengah blog ana.. bila la leh jumpa2an kannn.. ana akan ingat semua pesanan yg di berikan.. mekasih ye sbb join GA ni.. harap berjaya.. =)

    ReplyDelete
  2. sama2 ana.... suka masuk blog ana n citer gelagat anak2 :)
    x rezeki nak menang hehhehe tp yg best dpt tmbh kawan... TQ yer

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends