tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 11 November 2010

SUDAH BERUBAH

Salam bismillah,

hiii dah breakfast ker? Saya dh 4 hari x bf, kenapa?? biarlah rahsia hehehhe

apa yang sudah berubah? as normal human kita memang selalu berubah-ubah. macam2 boleh berubah dan diubah..... sengaja atau tidak

Kita boleh berubah sikap, penampilan diri, kerja, keluarga n yg lain2

dan yang sy nak cerita SUDAH BERUBAH ialah

'

'

'

'

'

'

'

'

'

'


design blog saya SUDAH BERUBAH mengikut kaler faveret saya jer hehhehehhe
surprise x? saya suka PURPLE.... dari time sy sanding 2003 pepel and until now dan 7 tahun.... n thn ni rumah saya pun dah cat pepel hehehhehhe itu yg sy suka :)
TQ to mr hubby saya yg mengeCAT 

zaman anak dara sy suka pink... yer lah kan dah nama nya girl harus suka kaler tu.... n now sy ada 2 princess so paksa n rela lah anak2 dgn kaler PINK.... 



pagi nie 2 princess tu x mengaruk nk ke sekolah... biasa lah kan budak2 ada time ngada2 sampai.... huru-hara saya jadinya..... yes, kekadang x dpt nk control keadaan,,,, smpai saya pun mengaruk sama hehhehehhehe macam2 kisah hidup nie.... kekadang bila ingat balik memberi seribu, sejuta, sebillion, semillion kenangan :)

pagi ni sampai2 ada baby huzaifah... Qiera suka sangat dgn baby... dia kiss baby, dia colek2 pipi baby, usap2 kepala baby n macam2 ler dia buat dgn baby tue.... kesudah baby nangis RIMAS dengan kakak qiera nie......

Qiera nak adik ker?????? Sy nak anak lagi ker???????
cuba teka???????????

nie lah gambar FAQIERA HADIRA


2 comments:

  1. wah purpel la blog dia...heheheh,
    akak dah tentu la qiera nak adik, tgok tu dia suka sgt ngan baby kan....

    ReplyDelete
  2. hehehheh semlm dok godek2 cari layout pepel...
    tu lah qiera suka sgt baby... dlm kete pun kalo nmpk org sebelah ada baby... excited sungguh mcm dia dh besar sgt :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends