tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 3 May 2011

QieRa 2 thn @ 22 April 2011

salam bismillah,

nie pun cerita lama yg baru nak story juga... al-maklum mood ke laut huhuhuhu just simple celebration 22 April yang lepas, tahun nie jatuh pada hari Jumaat, so beli kek n bagi goodies kat kawan2 qiera di taska.

dua beradik baru balik mengaji then terus menolong memasukkan jajan2 utk kawan2

qiera tolong tgk n makan jer


nie lah birthday girl FAQIERA HADIRA
supaya di panjangkan umur, di berkati & di pelihara Allah serta menjadi anak solehah



bersama cikgu fieza dan kawan2

 

esoknya sabtu pagi kami buat makan2 kecik jer bersama adik-beradik n keluarga.... kami jamu breakfast seawal jam 9pagi lagi dh ready.... Menu utama nasi lemak ayam goreng berempah, roti jala n kari ayam (lupa nak snap), kuih karipap n donut.... semua tu saya order jer hihihihihi al-maklum kalo pagi2 sy x sempat nk memasak... ops lupa saya ada masak sambal ikan masin talang :) itu jer yang mampu.....
nasi lemak ayam goreng berempah yang sedap bangat

kuih-muih dan kek dari SR... celebrate birthday dgn anak kak long sekali
Deena Nur Fatimah beza 1 hari 3 tahun :)

mereka2 yang sudi hadir :) TQ atas hadiah yer.....
nenek asiah yg terakhir sampai.... farisya yang over dgn hadiah2 qiera huhuhuhu
di petang hari still nak meniup lilin hihihihihi

3 comments:

  1. thanks kak gee sbb sudi jemput..sedap bangat nasik lemak tu sampai menambah2 hehehe..anyway hepy besday sekali lagi utk dik qiera yg cute mute tu...:D

    ReplyDelete
  2. thanks kak gee sebab sudi jemput..sedap bangat nasik lemak tu sampai menambah2 hehehe..anyway hepy besday sekali lagi tuk dik qiera yg cute mute tu..:D

    ReplyDelete
  3. sama2 zila... ala-kadar jer :)
    buat syarat utk budak2 nie

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends