tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 3 May 2011

Pesta Buku P.W.T.C

salam bismillah,

tercapai gak hasrat nak ke PWTC nie... terima kasih nini n cik nik arifah yg sudi ajak.... opss tq gak to hubby yg tlh hntrkan ke sana :) bulan nie memang byk membeli buku utk anak2 ^_^

yg atas nie bukan beli kt pwtc yer hihihihi nie sy beli kat cosway... beli 2 set
1 set hadiah untuk deena sempena birthday yg ke 5 tahun. 1 set lagi utk anak2 membaca bersama...
alhamdullilah farisya suka buku Picture: Word Matching Card :)
target next year dia 5 tahun dah bole membaca.... amin :)

inilah total buku yang di belikan utk anak-anak saya

antara buku yg sy beli di pwtc adalah buku nie... alhamdullilah jodoh kami di pertemukan... memang dah lama dok mencari n nyaris2 terbeli on-line huhuhuhuhu
saya beli 2 set "Magic English Learning Course' dan "Daily English Course"
2 set nie saya dapat 19 buku dan 19 CD

yg buat lagi sy tertarik sesangat adalah buku fairy tales nie juga..... 
tapi sy still mencari CD "Hansel and Gretel" 
kalo ada sesape yg jual inform saya yer
nie lah 19 buku yang ada :)

salah satu inisiatif utk anak2.... 
 


2 comments:

  1. bagus lah akak.. saya tahun ni tak gi pun book fair.. tahun depan insyaallah..

    ReplyDelete
  2. byk buku2 yang di jual, diskaun pun berbaloi2 :)
    anak2 nie x bole nak paksa, so cara terbaik melalui CD pun ok as basic

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends