tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 18 May 2011

Baby TV

salam bismillah,

x sure bila siaran nie dah beroperasi, tapi sy dah start bg anak2 tgk last week, interesting channel nie... anak2 suka, ibu pun suka juga... pelbagai program boleh dipilih first baby song, twinkle star, Wish Upon A Star, Wooly n mcm2 lah best sangat.... yg paling suka program vegimals, unik sangat ibu yg terover suka hahahahha

cuba lah buka channel 618 yer.. now still FREE, akan datang mungkin berbayar

k lah..... nak balik dah :) 


2 comments:

  1. dah amsuk tapi macam tak best sangat, rayyan pun cam bosan je tengok.. lagi suke tengok upin dan ipin hehhe

    ReplyDelete
  2. hehehehe akak bg anak2 tgk 1/2 jam jer... part vegimals yg anak2 suka

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends