tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Sunday, 1 May 2011

Lawatan Ke RTM

salam bismillah,

n3 tertangguh k :)

berksempatan join lawatan Kelab Khazanah ke RTM, just mengisi peluang yang ada utk melengkapkan kursus 7 hari setahun... Ya, sudah cukup 7 hari kursus saya.... so lepas nie x yah dah gopoh2 lagi.... dah boleh rileks :) lagi pun dua bos akan cuti bersalin..... seronok tgk org mengandung nie :)

ok lah lawatan pada 19 April yang lalu.... setiap bahagian perlu wakil 2 org so sy n Aidah merelakan diri ke sana. Lawatan mengambil masa setengah hari jer.... 1st time ke RTM so dah tau lah serba sedikit fungsi RTM. Kami di bawa melawat Muzium RTM, Wisma TV dan Wisma Radio. Siap di jamu makan tengahari ye.......... dah kenyang on the way balik siap tertido lagi.... iskh iskh iskh tak senonoh betul kan hihihihihi

ok lah nie antara gmbr yg di snap..... mesti ada yg kata sy nmpak comey, kiut, marveles, georgeous,cun g***k... ops memang betul sekrg bdn tgh membesar dgn sihat :) bila dah tak buat exercise beginilah jadinya.... so aidah, biarlah org nak ngata kita ek.... asal bahagia sudah :) biarlah peha bes**, mon***, mcm mak org lah, fesyen org tua lah, pakai tudung tak ****, tak kisah lah itu hak dia....

dah start pula membebel huhuhuhuhuhu




2 comments:

  1. betul kak...biar la kan, janji kite x menyusahkan org..hehehe

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends