tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 24 May 2011

c.o.l.o.r

salam bismillah,

yeah today its a day.... kenaikan gaji dah masuk hihihihihi walau x byk mana pun.... tp sy tetap suka.... niat tahun nie nak belanja hubby n anak2 kain raya sedondon...x decide lagi color apa tahun nie :)

hubby kata biar purple sama dgn kain langsir n dinding rumah huhuhuhuhu nie kes perli saya yg fanatik dgn purple..... merah, kuning, putih, pink, coklat, hijau n biru adalah color raya yg lepas-lepas.... so color yg sesuai tahun nie????????????? memang purple x pernah lagi.... nnti x nampak pulak tuan rumah mcmana ek hihihihihihihi



so minggu nie jom ramai2 terjah kedai2 yg sedang buat promosi besar-besaran..... pastikan anda dtg time happy hour so dapat jimat berlipat kali ganda :)...... tapi hubby dalam mode standby huhuhuhuhu rasa2 mcm minggu nie di rumah sajer :( lagi2 minggu nie ada event di Putrajaya, harus standby kt situ huhuhuhuhu so silalah berangan sajer yer



1 comment:

  1. sudi-sudilah join contest ni pulak http://nafizah-24.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-2011.html

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends