tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 25 May 2011

Photoshoot

Salam bismillah,

tgh dok fikir2 date yg sesuai utk photoshoot bersama cikgu naman, masuk contest tu tak menang, tp dpt diskaun utk family photoshoot... tarikh asyik x ngam jer... hubby mcm biasa lah... rela dalam terpaksa hihihihihi melayan karenah isteri nie.... dulu pernah sekali kami brgmbr @ studio berbaju gaun pengantin tapi time tue anak baru dua, lagi2 Farisya baru 6 bulan...

Sekarang anak dah 3 pun... tiap kali kalo brgmbr selalu x cukup syarat.... bila agak2 tarikh yg sesuai yer.... minggu nie hubby standby, lagi2 Putrajaya ada event... x sabar nak berphotoshoot.... dua tempat pulak tue dataran putrajaya dan taman botani :)

saya suka, suka dan suka sangat






1 comment:

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends