tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 23 May 2011

Luka Di Lukai

Salam bismillah,

Sentap sgt2 sy x kisah kalo nk marah2 tp gaya dgn mimik muka memang x patut, kalo sy nie adik-beradik @ kwn sebaya bole lah buat mcm tu, jeling menunjukkn ketdkpuasan hati huhuhuhu berani sy ckp memang di tuju kt sy, huhuhu memang mula2 sy bolayan, tp ayat yg keluar "minggu lepas ada org nk benda tuttttt" apa korang rasa???? Mau x mulut nie ringan jer nk brckp.

Ingat ptg dh ok huhuhuhu toleh pun x, yerlah sy bukan pegawai besar, muka pun x cun mcm dato siti tp comey tetap ada hahahaha at least respect sy as kakak, be profesional.

What ever, dh byk mkn garam n ragam. Yg baik jd pengajaran yg buruk jgn ikut yer, sy bkn manusia sempurna. Ya Allah, semoga apa yg di rancang akan terlaksana, biasa kalo sy nk dpt something mesti di uji dulu. Syukran, Syukur, Terima Kasih, Thank you, tocei
Published with Blogger-droid v1.6.8

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends