tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 19 April 2011

........ sayu........

salam bismillah,

semlm petang ikut hubby g dentist, planning nak ke area2 berdekatan jer.. telefon klinik faridah di seri serdang full, kena booking. so kami terus ke bangi di Lisa Alis. patient ada 4 org menunggu kt luar, kt kaunter dia x org, tekan loceng x keluar2 juga dlm 10 minit juga tunggu tak muncul2 :(

n last ke Klinik Shaz di dengkil juga akhirnya..... memang dah ckp dgn hubby awal2 lg terus ke sana jer senang... lagi pun memang dah ada rekod sy kenangan terindah sabah hihihihihihi biarlah menjadi sejarah hidup saya :)

dlm 3.30 petang sampai sana, ada patient 2 org, lepas register g lunch kat kedai mamak kt area situ jer.... dlm tgh2 mkn n sembang2 tu ckp dgn hubby nak tukar impian boleh x? sebenarnya sy ada request sesuatu dgn hubby, dia dh setuju n nak sponsor ops no dh sponsor pun... sy x minta mahal2 pun cuma nak canggih sikit jer dari sekarang hihihihihihi

al-maklum sy nie agak berjimat-cermat sebenarnya, tu yg teragak2 lagi nak beli, macam sayang kedekut nk keluarkan duit hihihihi lg pun rasa mcm membazir juga.... tp bukan selalu dpt mcm nie :( tengah dlm dilema nie..... ada terbaca pulak model yg sy idam tu ada keburukan juga huhuhuhu tu yg membuat hati pikiaq 1000 kali lagi.

ops tak abis lg.... dlm dok sembang2 tu ckp dgn hubby nak tukar model lain tp sy tambah duit sikit lah coz rasa dlm akaun mcm ada duit extra pulak... time tu sy terfiikir mungkinlah duit kenaikan gaji tahunan dah masuk.... bila fikir2 tak logik pulak tgh2 bulan mana ada kan..... pas tu hubby sindir hihihihi katanya mula dah panjang akal yer :) yer lah bila fikir2 nak nampakkan keberkatan biar puas hati sikit..... n last hubby kata dia yg masukan duit tue.......... waaaaaaaaa hati berbunga n sayu sangat2....... tq abang, serius x sangka hubby masukan lagi tue yg membuat perasaan sayu sedih membuak2 dia x inform n saya pun x sedar....

mula dh rasa sayang nak berbelanja pulak hihihihihi...... tp belum decide yg mana satu pillihan hati

1 comment:

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends