tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 30 March 2011

... sudah KEMBALI bah ...

salam bismillah,

saya sudah balik bah.... 28.3.2011, 12.00pm selamat landing di LCCT... tp sampai my home sweet home 6.00pm.... byk persinggahan tau... siap g klinik gigi k.... abis duit rm200 dok byr.... igt dah  stop dr berbelanja kt sabah huhuhuhu cuma mood nak cerita-ceritera x lagi... hidung dah berair, mata merah, badan terasa penat..... dah bercuti so keje pun byk juga :) 

syukur, selamat n selesa percutian di sabah... melihat keindahan ciptaan tuhan.... dari udara, darat, hutan n lautan kami terokai..... mcm x percaya... tp percaya lah hehehehe :)

nnti sy update story, tag dr deqlis pun asyik draf jer :)
 







No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends