tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 7 April 2011

Day 1 @ Sabah

salam bismillah,

1stly nak terima kasih kt Mr Tony Fernandez coz bg email for re-schedule balik flight ke KK, dpt lah extra masa meronda2, bercanda, bergumbira bersama family tersayang :)

23 Mac 2011 : ok lah flight dr KL ke KK, jam 6.50pg... so kami anak-beranak mengambil keputusan keluar rumah pukul 10 malam, ops nnti dulu jgn fikir kami bermalam di LCCT :) keluar rumah kul 10mlm tp transit dulu rmh adik ipar di Sepang, tidor landing jap dlm kul 4.30 gerak ke LCCT....

Perjalanan dari LCCT ke KK mengambil masa 2 1/2 jam.... anak2 excited dpt naik :) mcm2 ragam terutama sekali yg bongsu qiera... masuk2 dlm flight dia x nak duduk nk berjln2 huhuhuhu meraung lah dia dlm flight tu, dlm 10 minit juga lah

 @ LCCT sebelum naik flight... tgk qiera tu... tak sabar sungguh nak pergi n balik dia yg x sabar nak naik... siap nangis2 x puas hati lmbat naik....

ragam memasing :)

 ye dah sampai airport KK.. ibu gak yg menten posing hahahha.. budak2 nie dah x sabar nak berlari2
time nie kawan hubby dah sampai sehari awal so dia dah ready dgn van yg kami sewa... kami sewa van nissan urvan 3.0 besar... boleh memuatkan kami 10 orang dan hasil2 rampasan hihihihi

sy ke sabah 6 hari 5 malam....
1 malam tidur di Lohan Rest House Ranau n
4 malam lagi di Promenade Apartment KK

sesampai jer g ambil family kwn nie di promenade then teruskan perjalanan ke Kundasang n Ranau....
antara tempat2 yg kami singgah ialah di KK Park, Nabalu Park and Poring Hot Spring...
Perjalanan dari KK ke Ranau mengambil masa 3 jam
gambar2 kt bawah pemandangan di KK Park.... bayaran masuk RM 3 seorang

 ini lah anak-anak penghibur hati kami.... mcm2 ragam... x sunyi suasana hehehehe

qiera bf adam sebaya cuma beza 2 minggu yer ^ _ ^

bersama insan tersayang, sayang n sayang
TQ to mr hubby ^ _ ^ semoga di murahkan rezeki lagi yer..... amin


4 comments:

  1. beznye
    terasa sejuk kat sini
    bila tgk kundasang hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya sabah!!! memang kena pergi sekali lagi nampaknya!!!

    ReplyDelete
  3. nana: sabah memang tmpat patut di lawati :) memang sejuk... anak2 boleh bertahan memang x kena selsema... balik sini yg kena

    ReplyDelete
  4. zaa: nnti akak upload gmbr ala2 mcm kt new zealand tu hahahahaah

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends