tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Sunday, 10 April 2011

My 1st Give Away : Saya,Makan dan Makanan

Salam bismillah,

dah lama rancang nak buat GA.... di awal planning nak buat GA pada hari anniversary sy yg ke 8 pada 28 Feb 2011 yg lepas... dan juga sempena birthday adik sy yg ke 2* pada 1 Mac ari tu.... memandangkan kekangan kerja yang membataskan keinginan sy ini so terpaksa di tunda ke hari ini... dah nama kerja makan gaji so kerja hakiki di utamakan dahulu yer :)

kena sebut gak birthday adik tu coz dia owner Rainbow Roses Shop dan yang sponsor hadiah utama tu :) (sy pembantunya) cik pae: semoga tahun nie di pertemukan jodoh hendakNya........... amin


simple jer GA nie... majoriti blogger ada buat entry bab makan-makan kan.... mustahil kalo ada yg x suka makan.... masing2 punya persepsi yg berbeza :)

Syarat-syarat nak join mudah je :
1. Buat satu entry tentang  SaYa, Makan dan Makanan ..... tak kisah lah bila kejadian makan2 tue berlaku... tahun nie or tahun lepas, tapi make sure yg time makan2 tu ada terselit muka tuan/puan empunya blog. kalau nak cerita detail tentang gmbar tu pun bole... at least 1 gambar n jgn lebih dari 3 yer :)

 2. Keutamaan kepada sesaper yang sudi menjadi followers di blog sy di sini n 2nd blog Rainbow Roses Shop..yang takde blog pun boleh jd follower, just create google akaun

3. copy paste entry ini balik dan letak banner ni kat sidebar anda bg yg ada blog.... yg takde blog bole email  ke zeyzie80@yahoo.com

 4. Tag 3 orang kawan anda

5. Yang dah join sila letak link kt komen ye..utk saya buat blogwalking semula :)

6. Keputusan saya kan umumkan pada 22 April 2011 sempena birthday anak ke-3 sy Faqiera Hadira yang ke 2 tahun :)

7. Hadiah nyer adalah..... salah satu pakaian ready made yang ada di blog Rainbow Roses Shop jgn risau size akan di beri berdasarkan size peserta GA yang bertuah :) produk akan ditambah dr semasa ke semasa juga :) dan juga hadiah saguhati dari sabah.... sy sekeluarga akan brcuti ke sabah pd hujung bulan nie :)

8. Tarikh Tutup Give Away nie pada 10 April 2011 Jam 12 tgh malam 

^ _ ^  itu sajer..... TQ sudi join GA nie ^ _ ^


51 comments:

  1. deqlis join...:-) yp pertama ke nie??

    http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  2. salam....kunjungan balas dari saya insyaAllah akan join....macamana nak menang?ihihihihhi

    ReplyDelete
  3. saya joint

    id follower : my shaizhar blog contest

    link :

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  4. deqlis: org pertama yg join.. insyAllah ada rezeki nnti :0

    ReplyDelete
  5. memhalid: meh lah join.... bole kenal2 lagi :)
    insyAllah... mana tau ada rezeki nnti

    ReplyDelete
  6. myshaizar: tqvm :) salam kenal yer

    ReplyDelete
  7. saya dah join dah..
    tq sudi ajak saya join..arap dapat menang..

    http://eydastarz.blogspot.com/2011/03/sayamakan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  8. saya join ye... salam perkenalan

    http://duniakueinspirasiku.blogspot.com/2011/03/saya-makan-makanan-ga.html

    ReplyDelete
  9. da join.. kalo xlengkap inform yer
    http://miszalina.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  10. salam fazila...pagi..
    nanti meh singgah blog contest deqlis... ada deqlis tag kamu..:) yg tak tag pun meh join jugak ya:)

    ReplyDelete
  11. saya join!!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    :)

    ReplyDelete
  12. Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    TQ

    ReplyDelete
  13. aeyinn dah join..thanks datag gthu...

    http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  14. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    join

    ReplyDelete
  15. http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/03/my-1st-give-away-sayamakan-dan-makanan.html

    join kay

    ReplyDelete
  16. assalam...
    saya join

    id follower:umiliza989
    link:
    http://norliza989.blogspot.com/2011/03/my-1st-give-away-sayamakan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  17. salam

    sy joined

    ID: kehelan

    http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  18. Saya pun join yer..... Sudi2 ler ke teratak hamba... http://husmyna.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  19. salam

    lisa join

    http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    tq:)

    ReplyDelete
  20. join

    http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/my-1st-give-away-sayamakan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  21. eb join yer (folo u no 55)
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html
    tq

    ReplyDelete
  22. Salam me join...

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/03/my-1st-give-away-sayamakan-dan-makanan.html

    tq

    ReplyDelete
  23. asalamuaikum kak ita nak join gak....
    dah folow ke2 blog......anitadiana

    http://duniaanita74.blogspot.com/2011/03/sayamakan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  24. hello!!! contest yg menarik!! me suka.. da byk koleksi gamba ngn makanan!! hoho!!

    so, ini link me okai? cek it out~
    http://alwani-diyana.blogspot.com/2011/03/contest-saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  25. mcik dyna join jgk.. wink!! me suka contest ni.. ada baaanyk sgt pic yg related ngn makanan... hehehe~

    ni link cik dyna.. cek it out ok..
    http://alwani-diyana.blogspot.com/2011/03/contest-saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  26. oh... btw, me da follow both blog!! good job.. nice one!!

    ReplyDelete
  27. Saya pun join GA ni....

    http://achiqlebon.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  28. sayer jua join
    http://ehemsz.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    psttt~ da lama cr prencah mee bandung.. nex wek saye oder dear hikhikhik suker

    ReplyDelete
  29. Dah join :)


    http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  30. Salam perkenalan..

    Nida mencuba ye.. moga-moga ada rezeki...ameeeeeen

    http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    id follower: Nida

    tq:)

    ReplyDelete
  31. salam
    nureen join
    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  32. salam zai join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  33. Saya join.
    id follower- nai_5025

    http://nazrul-sekilaspandang.blogspot.com/2011/03/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  34. hai...saya join ek~

    http://polariscontest.blogspot.com/2011/03/my-1st-give-away-sayamakan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  35. saya join...

    http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  36. join2...hehe

    http://ciksaraspalela.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  37. ASSALAMUALAIKUM :)
    Nadd join ye !

    http://nadyabubblecontest.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  38. salam, amor join

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    follow amor balik k

    ReplyDelete
  39. http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/04/my-1st-give-away-sayamakan-dan-makanan.html

    join
    id hezrina83

    ekceli mummy dah join tp ada prob ngan terdelete blog..so mummy ganti yang baru kay..tq

    ReplyDelete
  40. join :)

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    id: aNiM

    tq :)

    ReplyDelete
  41. jom singgah blog and join my 1st giveaway

    http://ciksaraspalela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. askum....kita pon nk buat give away nanti...jemput join kay

    ReplyDelete
  43. mas join

    id;mas

    http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  44. alamak, sorry sis..slh letak entry link u..huhu...

    ni, i da betolkan..tq tau tegur..!

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    salam..

    ReplyDelete
  45. salam..nak tny, pemenang ditentukan melalui gambar ke cabutan?

    kalau sudi reply kat my blog ek..tq

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  46. saya join.. ;)
    http://fyda1510.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  47. Salam..
    dah menjointkan diri..
    http://bidadaricenta.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  48. azie dh join.

    http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/04/first-giveawaysayamakan-dan-makanan.html

    ReplyDelete
  49. http://zulamyzaaba.blogspot.com/2011/04/saya-makan-dan-makanan.html

    SAYERK dah join.,
    2 2 blog dah pollow.,

    ReplyDelete
  50. azie dh letak kat side bar..Tq sis bg tau..

    ReplyDelete
  51. http://pwincearabtitow.blogspot.com/2011/04/sayamakan-dan-makanan.html

    Menjoinkan diri.Jom tengok :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends