tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 1 April 2011

... baLik kaMpunG ...

salam bismillah,

sorry pd kawan2 yg sudi join GA saya... nnti sy update nama yer... agak bz sikit... nak update blog n bw pun x sempat... hadiah dari sabah pun dah ada, dalam beg lagi :)... belum berkesempatan nk upload, nak story-mory tentang sabah lagi........ mmborong makanan sabah jer dekat rm300

beg baju pun x abis punggah lagi... mlm nnti gerak balik Muo pulak... so angkut jer beg yg dh trsedia... rmh jgn ckp... kemas ala-kadar jer supaya x sakit mata memandang......

dinner nnti nak masak mee goreng ala seafood... letak udang dari sabah bah....... memang sedap udang dr laut.... last day hr tu before g airport singgah pasar basah sabah... memborong udang kuning n udang harimau, dr nak x nak tu, beli juga ikan nyok-nyok 2 ekor........

sabah tempat yg harus di lawati..... seriously, betul x tipu yer.... melihat keindahan ciptaan tuhan :)

ok.... tunggu next entry yer....

cảm ơn bạn (terima kasih) bahasa vietnam ^ _ ^




No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends