tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Saturday, 23 April 2011

Free Family Photoshoot

salam bismillah,

saya nak free family photoshoot nie.... betul saya sangat suka bergambar.... serius x tipu tau.... hihihihihi tapi kadang2 tak dapat bergambar 1 family, bila anak dah ramai nie, ramai ke????? nie baru 3 org jer hihihihihi hasrat hati nk tmbh 1 lagi, tapi quota utk cuti 3 bulan bole dpt 2 org anak lagi.... so nak 2 ke 1 ??????? tunggu ya...

baru 3org dah macam2 aksi dapat di lihat bila bergambar.... masing2 nie kena paksa bila nak bergambar tau... ibu dia juga yg control ayu, cun ^_^ jgn marah yer, masuk bakul angkat sendiri daaaa.... hubby sy sporting melayan karenah isteri dia nie.... pernah sekali kami ke studio ambil gambar family time tu anak baru 2... anak dah 3 nie belum lg berkesempatan bergambar bersama menggunakan khidmat juru gambar profesional...kalo en. naman sudi pilih lah saya yer hihihihihihi

ok lah.... nie lah gambar2 yang di pertaruhkan.... almaklum guna kamera biasa jer so kualiti gambar kurang sikit... tp x kisah lah as kenangan terindah bersama family tersayang :)

Photoshoot akan di adakan di Dataran Putrajaya dan Taman Botani.... wow best sangat, walau kerja di Putrajaya tak pernah lagi bergambar di Dataran Putrajaya n di Taman Botani ada kenangan sedih di situ huhuhuhu boleh baca entry di sini malang tidak berbau time tu hubby berbasikal di belakang sy n time nak ambil gmbr sy n qiera berbasikal kami telah di langgar :(

ok lah.... panjang pulak celoteh ibu anak 3 nie hahahahahaha.... gambar yang di pertaruhkan adalah

 Gambar family paling latest, time bercuti di sabah hujung mac yg lalu
gambar nie di taman putra perdana, putrajaya.... di sinilah waktu terluang kami anak-beranak. tp tempat nie dah berubah sekarang... kawasan lapang nie telah di jadikan playground utk anak2 :)

gambar nie awal tahun nie.... on the way balik muor, kami singgah ke zoo melaka

yg nie pula tahun 2010, time nie kami bercuti di comeron highlands....
jarang gmbr kami sekeluarga di rakamkan :(


yg nie pula time raya tahun 2010 di Muor

ok lah bagi sesape yg nak join nie dia syarat2 yang perlu di patuhi.... good luck utk saya n semua blogger.... lagi gambar kami sekeluarga di facebook saya : fazila hasyaqiera

SYARAT²NYA ;

1. Terbuka kepada bloggers Malaysia yang sudah berkeluarga ( suami + isteri + anak/anak² )

2. Buat satu entri dengan tajuk ' Free Family Photoshoot ' di blog utama, blog contest tidak diterima.

3. Dalam entri tersebut upload beberapa keping gambar keluarga anda sendiri ( suami + isteri + anak/anak² ) yang menunjukkan anda sekeluarga memang suka bergambar , maksimum 5 keping gambar.

4. Like page Photoshoot Bajet Rendah.

5. Sila tinggalkan link entri dan juga id facebook anda di entri ini.

6. Sebuah keluarga akan dipilih berdasarkan gambar² menarik yang diupload. ;)

7. Tarikh photoshoot akan dibincang bersama ;)


TARIKH TUTUP 23 APRIL , 11.59 MALAM


2 comments:

  1. salam perkenalan..
    gud luck ~(^____^)~

    ReplyDelete
  2. 2nd time visit..insyaAllah isnin ni keputusan ;)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends