tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 20 April 2011

Pemenang GA adalah

salam bismillah,

sudah selesai blog walking(bw) kawan2 yang sudi join GA saya...... pemenang utama berdasarkan entry yang menarik telah saya temui :)

tunggu ya keputusannya....




akan di umumkan pada 22 April 2011 (Jumaat) masa belum di tentukan lagi

1 comment:

  1. wow! siapa yg bertuah ituw:)


    p/s: yeke?? laa ntah2 berselisih bahu hehe.. deqlis pun jln sampai kfc jugak...pastu masa patah balik tu yg makan papa john..saja try hehe:-) deqlis pun ada lepak2 kat kuda2x tue:-) dan jln2 kat new wing dia...masuk macy ada sales sampai 2hb Mei:-)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends