tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 21 February 2011

Malang Tidak Berbau

salam bismillah,

ciyan kt qiera, lebam2 mata n berparut dahi dia :(

pagi sabtu kami ke taman botani, putrajaya memang dah rancang lama nak sewa basikal n ronda2 taman tu :)

itulah malang sy tdk berbau.... dalam 20 minit berbasikal... ada girl tu tlh sondol basikal sy... memang perkara yg tdk diduga n sy tak dpt mengawal keadaan time tu... then bummmmmm mcm nangka berdebup sy jatuh hehehehe... tp yg kesian qiera meraung dia kesakitan :( mau tak nyer dahi kena tar jalan..... 15 minit gak dia menangis x brhenti dudukkn dia kt carrier pun dia x nak.... dh fobia kot.... memang dh decide nk tinggalkn basikal kt situ then balik.... pas tu dia menangis lg.. tunjuk suruh bw basikal n dia nk naik lagi hehehehehe :)

 brgambar dulu... ayah tgh buat registration n payment


5 minit pertama

10 minit lepas tu.... farisya naik dgn ayah.... 

ini gambar sebelum kejadian.... sy yg mendahului mereka2 ini hihihihi girl yg free hair, berbaju merah, berjeans n berbeg kuning nie ops lupa berkaca mata juga.... yg x sengaja tlh meyondol basikal kami.... huhuhuhu nak marah pun, tgk mcm budak sekolah jer.... hubby time nie di belakang kami.... katanya girl tu kayuh basikal mcm x konfiden jer... terhuyung-hayang x balance..... nasib kami agak malang pagi tu.... yg kesian kt qiera sesangat.... nak bising2 pun perkara dah terjadi.....

ini lah lebam di mata qiera.... mcm pakai eye shadow... kesian anak ibu nie :(
qiera kuat kan....


parut yg berbekas di dahi.....

p/s: awal tahun 2011, memang byk menguji ketahanan jiwa ini.... Ya Allah, kau kuatkan semangat ku ini.... kau berilah petunjuk supaya ku tak terpesong dr arahMu.... kau ampunkan segala dosa-dosaku..... semoga aku makin bersabar n redha di atas semua yg telah di tentukan oleh Mu.......... amin

4 comments:

  1. siannyer qiera..lebam mate..luke dahi..berderau tengok..

    ReplyDelete
  2. kesian qiera...nasib baik dia budak baik!

    ReplyDelete
  3. yana: time tu panik gak... dr nk happy2 dh jadi mcm tue :(

    ReplyDelete
  4. zaa: tu lah masa jatuh, meraung2 nasib akak x join sama nangis hehehhehe

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends