tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 21 March 2011

... Jatuh Hati ...

salam bismillah,

dah lama teringin nak beli.... baru2 kuar mahal harga nya, tunggu harga turun x turun2 lagi... semlm g giant seri kembangan, tertengok n tertanya pearl haya ada less 15% design yg berkenan tu dah abis stock.. hehehehe nasib stok tak de, kalo x memang cari nahas ler huhuhuhu niat asal ke giant beli botol susu anak BPA free

nie lah sy berkenan sangat :)


 

2 comments:

  1. kain dia macam jeans kan kan???

    ReplyDelete
  2. ye zaa... jeans lembut :)
    mcm2 kaler ada... tp akak trgoda dgn nie huhuhuhu

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends