tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 11 March 2011

Hadiah dari Mamalyna aka ejan

salam bismillah,

entry sebelum nie kisah teruja saya 1st time menang Give Away masa tu rasa bertuah, bahagia n mcm2 perasaan nie :) .... terima kasih pada puan rumah  mamalyna aka ejan yang buat GA.... sorry ejan baru berkesempatan upload gambar.... bertambah koleksi FM saya :) lain kali bagi lagi yer

bukan itu jer... dah bertambah kenalan.... kalo jumpa tgh jalan tu tegur2 lah yer....

dapat FM waffles dan beg syiling comel :)



sorry gambar x beberapa clear


zoom sikit waffles nie :) oohhh terliur pulak tgk..
dah lama saya tak buat waffle... kalo nak free waffle maker
boleh redeem kat cosway :)
saya dapat FREE.... bertahun gak kumpul coupon baru dapat........

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends