tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 8 March 2011

< Tak Nak Balik Rumah >

salam bismillah,

semalam ptg masa ambil anak2 dr taska, cik Farisya buat hal, x nak balik rumah.... puas pujuk dekat 10 minit still x brgerak dr kerusi.... dah siap salam saya lagi... dia x nak balik rumah, nak ikut cikgu erin balik :) puas juga pujuk dgn mcm2 perkara.... nnti kita g mandi pool lagi ek.... x jalan juga :)

sy dah gerak keluar pintu pun dia still x ikut, memang dia dah nekad nk ikut cikgu erin.... sampaikan cikgu erin terpaksa berlakon ikut keluar sama n bawa baju cik farisya sekali hihihihihi :) sanggup pula tu nak naik bas sama cikgu........ anak dara nie memang macam nie... sesaper yg pelawa n tanya nak ikut pergi memaner, dia akan ikut... perkara biasa yg akan di lakukan, kalo mak sy, sedara or kawan2 dtg rumah kami, time nak balik tu problem sikit, cik farisya akan naik kereta then dpt pusing 1 round pun jadi lah.... bukan tu jer, suka sangat naik kereta kenari mak ngah.... katanya kereta mak ngah best... kereta ayah x best.... huhuhuhu

peace dr saya..... Farisya Humaira ^-^

bersama cik ezeyan.... raya tahun lepas


time nie cik farisya dok usha makanan di atas meja..... budak yg suka mkn..... sekrg mcm dh kurang sikit selepas demam hr tu..... kalo dia x nk makan sy yg susah hati hihihihihihi

budak yg kuat ngarok huhuhuhu...... dan GARANG juga
rambut curly


1 comment:

  1. dhia pun same ari tu kak..
    nak tengok upin ipin katenyer..
    nangis gak tp sib baik boleh dipujuk..
    gerak balik singgah petronas, ade satu booth upin ipin kat situ..terus dhia tuju situ..ape lg nak la..sib baik dhia nak sticker jer..n sib baik murah..

    *dhia pun dah x nangis g taska..siap lari2 anak lg masuk taska..

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends