tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 18 March 2011

Selesai Sudah :)

salam bismillah,

Alhamdullilah, sekrg sy dh berada di rumahku syurgaku, mlm nnti baru g ambil anak2 di kg saya kota damansara... tunggu hubby balik keje baru g sana, kalo x kena gaya mungkin tidur sanalah agaknya... selesai sudah kursus 3 hari, so setakat nie sy dah dapat 5 hari berkursus cuma perlukan 2 hari jer lagi bg melengkapkan target 7 hari setahun. sekarang baru bulan 3, so yg 2 hari tu sy bole pelan-pelan kayuh yer hehehehhehe :)

3 hari di rasakan sekejap sangat hehehhe jgn marah yer, bukan apa seronok dgn kursus nie....... penceramah best, x boring, byk aktiviti brkumpulan yg dilaksanakan :) maknanya kami peserta kursus nie x sempat nak terlelap pasti ada jer aktiviti yg dilakukan....

makanan pun not bad... sedap juga lah... cuma yg sedih x dpt nk snap gambar coz camera dlm handbag.... kalo u all nak tau, sy g kursus nie x bw handbag tau.... ada ke patut kan hehehhehe bukan apa, sy mls nk bawa beg besar2... berkursus 3 hari jer.. so just bawa back pack n sling beg jer.......

bilik dia yg paling best ada dua katil, besar n ada astro juga.... 1st time brkursus di hotel impian, morib nie sy dpt katil double bed n teman sebilik dan juga sepejabat nini tidor kt single bed.... huhuhu rasa selesa sgt......

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends