tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 14 March 2011

Mum's Kitchen

salam bismillah,

minat ala-ala english style berbunga balik :) nie gara-gara ke Pameran Kraf 4 Mac hr tue.... ternampak salah seorang usahawan kraf tengah melukis-lukis di atas papan kayu....so saya terbeli ini MOM'S KITCHEN dan ASSALAMUALAIKUM (segan nk snap dah gantung dpn pintu masuk rmh)








pernah buat decoupage kat botoln tin biskut... time tu memang tgh fanatik sesangat :) story detail meh klik sini mY fiRsT dEcoUpage



2 comments:

  1. peminat english stylr sungguh! hahaha

    ReplyDelete
  2. hehehehehe zaa pun terpaksa minat gak.... cantik bekas mknan english style :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends