tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 10 March 2011

Minggu yang Meletihkan :)

salam bismillah,

minggu nie memang sy rasa flat sgt.... umpama berlari berkejaran di ofis... letih sama coz weekend lepas kami pun tak lekat rumah, last minit pergi ke A' Famosa, Melaka.... Terima kasih kepada Mak Su Lah family.... siap bbq petang tu..... best... dah lama pun kitaorg tak makan2 mcm tue :) tu yg makan x ingat..... tu yg sy tgh usahakan misi mengempiskan perut utk membuncitkan beg hehehhehe maksud yg mendalam penuh tersurat dan tersirat :)


Sabtu pagi get ready, patut gerak ke Melaka pagi2 lepas subuh.... biasalah kalau ibu anak 3 nie... mcm2 benda nak di uruskan.... dgn hubby nak servis kereta dulu..hubby buat sendiri tau.. sy respect dgn hubby, dia mempunyai byk kemahiran dlm pelbagai perkara... kadang2 dia x belajar pun, cuma tgk org buat then dia praktis buat sndiri... ops dah melalut pulak nie :) puji ada sebab nie hihihihihi.... betul betul betul sy x tipu ^ __ ^ antara yg dia dh buktikan... plaster ceilling kt rumah sekrg dia yang buat, walau simple tp puas hati.... kalau upah org beribu gak nak kena bayar.... dulu masa duduk di Kota Kemuning dia pasang tile kat hall rumah n dia ada buatkan utk sy rak ala2 english style tue next entry sy cer citer yer


niat awal nak masuk cowboy town mlm tue... tp bila tgk bayaran entry RM50 seorang, terus CANCEL... agak mahal itu belum campur dgn anak2 lagi..... so melepak lah kitaorg, mandi pool jer.... budak2 yg sakan sgt.... dlm dok mandi n bbq tu hujan turun... lg lah berselera nk makan time hujan nie.... 

 3 beradik yg suka sgt berenang.... x nak naik2.... Qiera yg berani sgt :)
credit to ayah yg mengajar anak2 berenang.... ibu masuk kelas x abis hehehehhe

masing2 gembira dapat berendam.... esoknya nak balik terjun sekali lagi :)

farisya dengan mak su sofia yang kiut, comey :)

get ready for bbq.... makanan lupa nk snap gmbr, coz sibuk melayan perut hihihihi
ada lamb, ayam, udang, sotong, coleslow "salfarina" yg sangat sedap kalah kfc yer.... yg penting letak kobis purple (feveret kaler sy) tu yg sedap sesgt... nnti sy cuba buat.... kalo sama sedap sy share resipi dia




1 comment:

  1. wah best jenjalan...

    jom join GA nie Fazila..
    http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/03/ga-izdiharshoppe.html

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends