tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 21 March 2011

...... ^ __ ^ ...............

salam bismillah,

hr nie dh start sekolah, cuti seminggu x sempat bawa anak2 ke jln2, lg pun sy berkursus 3 hari, anak2 letakkan kg saya di kota damansara hehehhe kg lah sangatkan :) memang kali nie planning bw jln2 time sekolah... rasa ralat juga bercuti x kena masa... nasib si abg baru darjah dua n before cuti sekolah dah exam :) nama pun bajet holiday hehehhehe :)

booked AA time dia buat promosi 8 bulan yg lepas...... penginapan pun dah booked ambil di promenade service apartment... nie pun rezeki juga :) book through on line dapat special internet rates diskaun banyak juga diskaun yg diberi, kalo walk in terus dlm RM190 kalo nk view ni web site dia... sy suka bab diskaun2 nie :) dapat buat belanja saya....... Alhamdullilah, terima kasih Ya Allah di permudah kan segalanya...

Sekrg tgh dok kemas2 beg... packing baju2 yg nk dibawa... x sabar tercapai gak hasrat nk bw anak2 merasa naik aeroplane hehehhehe masing2 tgh excited :) nie

kami akan ke sana pada 23 nie dan balik pada 28 Mac... so terpaksa Hakim ponteng sekolah 4 hari....

kalo dh hari isnin, rutin sy tghari g hntar baju sekolah  kafa hakim ke tempat transit... penat nak keluar tghari, apakan daya........

mood dah melayang......


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends