tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 1 August 2011

54L3

salam bismillah,

konon dah rancang minggu tadi nie tak ke mana........ hari sabtu sy dah siap2 beli brg basah, ahad bole lah rileks2 kan...... Ahad tue baru nak g tempah baju melayu hubby n hakim, biasalah nasib dah kenal tailor tue so x masalah hntr lmbat pun hihihihihihihi pas tue hubby ajak ke Meru, menjenguk anak kawannyer yang baru buat operation jantung..... kesian tgk adam, umur dia sebaya hakim di sebabkan penyakit jantung tue dia x bole jalan, dari cerita member nie, operation jantung pun 50 percent, kalo x komplikasi, InsyAllah, selamat....

Syukur operation Adam berjaya, itu pun 5 hari dia dkt ICU, saya pun tumpang simpati dgn dia.... x taulah mcmana kalo sy berada dlm keadaan mcm tue.... Nampak sy mcm kuat hakikatnyer tidak yer......

dok sembang2 tue, member cakap ada jualan pakaian kanak2 n dewasa di dewan meru, pelbagai brand ade di jual..... tue lah dah nama nyer ibu nie kan.... pantang dengar ada sale, mula kaki nie ringan jer nak melangkah hihihihihi

niat sebelum tue..... last nak berbelanja next week sempena jualan terus dari kilang.@Putrajaya.... tue lah lain jadinyer kihkihkihkih konon tahun nie nak berjimatlah sikit,  belanja ala kadar jer..... cukuplah baju sedondon kami tue.... bila dah masuk dewan tue mcm2 brand ada..... yg byk sy terbeli untuk qiera :) yg penting diskaun byk punyer..... brand yg tak mampu di beli, kalau tak der sale :)

jemputlah datang memeriahkan jualan nie yer :)

ini lah hasil semalam..... 
utk ibu tinggal cari tudung jer.....
still x jumpa yg sesuai lah



4 comments:

  1. Saya baru buka blog. Jemput rasai keunikan bamboo cloth diaper. Khas untuk anak kesayangan. Tq

    ReplyDelete
  2. dah leh la beli baju anak skit2 kak..kalo beli sekaligus terasa sangat pengeluaran duitnyer nanti..kan??

    ReplyDelete
  3. bettermoms: tq jemput :) dah jenguk pun

    ReplyDelete
  4. yana: tau x per.... anak ramai gitu ler hihihihi terjah mana2 yg buat sale... asal murah, kualiti n cantik

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends