tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 17 August 2011

P.I.C.C

salam bismillah,

hari nie selangor cuti, so kalo dah cuti nie... minta hubby lah hntr sy g keje n anak2 ke school, planning konon balik keje rombongan kami nak ke PICC.... nampak gaya kena cancel lah coz td tgh hari g ikut ofismate ke sana konon2 nak survey jer.... Ya Allah, org punyerlah ramai jalan pun berlaga montot.... dalam ramai2 tu ambil gak ler sikit baju utk anak2....

time nak membayar, punyerlah panjang nak beratur, masa pun dah nak kul 2.... so tinggalkan lah baju yg dah di pilih-pilih tue :(

yg nie iklan tahun lepas hihihihihihihi

rasanyer ramai yg cuti n ambil cuti nie, ambil peluang shopping raya.... baju lg kualiti dari jualan minggu lepas, dapat gak gown for qiera brand pooh rm20... harga asal rm49.90..... dah dok termimpi2 nie :( harap2 ada lah lagi yer

yang seronok nyer menyoping barang utk anak2 jer.... ibu ala-kadar cukup.... tak raya pun beli baju gak kan hihihihihi..... semlm g ukur baju 2 anak dara tue dgn tailor pujaan hehehehehe kain dah bagi lama, cuma x nyempat nak bw anak2 g ukur.... nasib regular customer :)


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends